Werken bij Arese

Wie zoeken wij en wat bieden wij? Wij zoeken nieuwe collega’s die uitdagende detacheringopdrachten willen doen en zichzelf willen blijven ontwikkelen. Wij vinden authenticiteit belangrijk, je kan hier jezelf zijn met al je plussen en minnen. We bieden maatwerk aan onze mensen en zorgen dat iedereen de aandacht en begeleiding krijgt die ze willen en nodig hebben. Zo is niet iedere periode ideaal om veel trainingen te doen: wellicht zit je op een zeer uitdagend project, of leent de privé situatie daar niet voor op dit moment. Daar houden wij rekening mee! En heb je wel volop tijd en zin in nieuwe dingen leren? Dan gaan wij samen met jou kijken wat ideaal is en waar jij blij van wordt. Daar worden wij namelijk ook blij van! Dat maakt dat iedere collega een uniek pad kan bewandelen in zijn of haar carrière. Heel persoonlijk. Niet alleen op persoonlijke ontwikkeling bieden wij maatwerk. Dat geldt ook voor de de samenstelling van je secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij ons hoef je je niet aan te passen aan schalen en regelingen, wij maken dit plaatje samen met jou, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Voor ons betekent maatwerk ook dat je we je één op één coachen. Op technisch vlak en zeker ook op persoonlijk vlak. We kunnen kijken hoe we jouw zwakke punten kunnen verbeteren, maar wij geloven vooral in het ontwikkelen van je sterke punten: dat geeft energie en maakt mensen gelukkig. Iedereen is uniek en wij willen dat als je een training doet je er blij van wordt, er geïnspireerd van raakt en het idee hebt dat je echt iets zinvols hebt geleerd.

Arese Group is op zoek naar meerdere software testers van verschillende niveau’s. Dus heb je nog niet zo lang ervaring in het testen van software, of ben je juist een senior tester of testcoördinator, dan hebben wij de juiste uitdaging voor je. Bij voorkeur beschik je over een TMAP certificering, of anders ben je bereid dit te behalen binnen je loopbaan bij Arese Group.

Voor meerdere projecten zijn wij op zoek naar technische software ontwikkelaars. Iemand die ervaring heeft op bij voorkeur meerdere platforms en die bereid is om te leren. Enkele jaren ervaring als softwareontwikkelaar in bij voorkeur JAVA en liefst ook met verschillende frameworks, geniet de voorkeur. Ook voor deze rol geldt dat je flexibel moet zijn, en out of the box moet kunnen denken.

Als informatie analist ben je in staat om informatiestromen te analyseren en te interpreteren om deze te kunnen vertalen naar systeemkenmerken en functionaliteiten. Je beheerst diverse methodieken en bent bekend met de recente ontwikkelingen op dit vakgebied. Ook het vertalen van functionaliteiten naar een functioneel ontwerp ligt binnen jouw capaciteiten. Je bent altijd bereid om zelf bij te leren, maar ook om jouw collegae bij te scholen.

Affiniteit met de techniek is een sterke pré. Kennis van financiële processen binnen de zakelijke dienstverlening zoals verzekeringen of betalingsverkeer genieten ook een voorkeur.

Ben jij ook op zoek naar een werkgever die authentiek, persoonlijk en maatwerk HR biedt, zodat jij het beste uit jezelf haalt en vol met energie fluitend van geluk naar je opdracht wandelt? Neem contact op en kom langs voor een kop koffie, dan kijken wij samen naar de mogelijkheden. 

Linda van Driel
Tel: 06-42 96 68 18
Mail: ldriel@aresegroup.nl