Detachering

In detachering maken mensen het verschil. Menselijke kennis, flexibiliteit, ervaring en creativiteit maken IT-projecten succesvol.
U zoekt hulp. Mensen op consultancy basis, die volledig werken volgens de werkwijze binnen uw organisatie. Arese stelt kennis en ervaring beschikbaar voor softwareprojecten op een breed scala aan platforms. Van mainframe tot midrange-systemen (AS400) en van Java en .Net-applicaties tot stand-alone-software. Op dit moment hebben wij expertise in software testing, testautomatisering, data science, mainframe en conversies/migraties.

Onze collega’s zijn op HBO/ WO niveau opgeleid en zijn allemaal in vaste dienst. Als speerpunt in onze dienstverlening passen wij maatwerk toe in de begeleiding die wij bieden. Op basis van de projectsituatie bij de klant kijken wij wat onze collega nodig heeft om optimaal waarde toe te voegen. Wij stoppen daar niet. Wij kijken mee en adviseren waar nodig en gewenst om de (scrum) teamprestaties te verhogen. Arese heeft ruime ervaring binnen de detachering van ICT-personeel opgebouwd in diverse branches en in diverse rollen. Wij detacheren interne medewerkers, freelancers en op basis van deta-vast.

Wet- en regelgeving
Arese draagt op professionele wijze zorg voor contractuele aangelegenheden die uit wet- en regelgeving noodzakelijk zijn, zoals de wet DBA. Arese heeft ervaring in detachering zowel via mantelpartners als direct aan eindklanten.

ZZP
Arese bemiddelt ook tussen zelfstandige ICT-professionals en haar klanten of voor interne projecten. De rollen waarvoor wij bemiddelen, variëren van ontwikkelaar tot projectmanager. Transparantie in tarieven en marges is een voorwaarde voor ons en onze klanten.

Meer weten?

Cees van Driel

Tel: 06-25 07 65 88
Mail: cdriel@aresegroup.nl