Over Arese Group

Arese Group is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op IT innovatie. De wereld verandert, de informatiebehoefte verandert, maar ook dienstverlening verandert. Dienstverlening zoals we dat in de afgelopen decennia hebben ervaren, is niet toekomstvast. Niet in de laatste plaats vanwege de veranderlijkheid van de business van de klanten. Een groot aanpassingsvermogen en dus flexibiliteit is hiervoor noodzakelijk. Flexibiliteit in de IT dienstverlening is dan ook een vereiste om te kunnen overleven in de 21ste eeuw. Arese Group biedt deze flexibiliteit waardoor klanten tegen aanzienlijk lagere kosten een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening krijgen, precies op de momenten dat dit voor hun business noodzakelijk is.

Arese Group biedt diensten aan van ICT professionals op project- en productbasis. Daarnaast levert Arese Group consultancy en adviesdiensten op specifieke terreinen zoals performance management, architectuur, implementaties, conversies, blauwdrukken, software ontwikkeling, software testing, E-business en nog veel meer.

Klanten

Arese Group bedient klanten door het hele land binnen verschillende branches. Hieronder vallen energiemaatschappijen, telecom providers, banken, verzekeraars en andere financiƫle dienstverleners, uitgevers en overheidsinstellingen.

De mensen

De mensen maken de cultuur. De cultuur maakt het bedrijf. De mensen die bij Arese Group werken vormen een hecht team en leren van elkaar. Arese Group biedt een collegiale sfeer waarbij het ego niet op de eerste plaats komt. Omdat wij dienstbaar zijn richting de klant en van elkaar willen leren.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op!